Sisteme Kunder Zjarrit

Mbrojtja e banesës më sisteme kundër zjarrit është garanci për jetën e familjes suaj. Mbrojeni atë duke zgjedhur sistemet tona që dedektojnë tymin dhe ju bëjnë të ndiheni më të sigurt në biznes dhe  jo vetëm!

Tashmë jemi të certefikuar e licensuar nga Ministria e Brendshme!

Sisteme Sigurie

Arkitektët tanë nuk lenë cep të pavëzhguar në projekt, ndërsa teknikët tanë mundësojnë realizimin praktik.

Kamera për ambjente të brendshme dhe të jashtme.

Akses Kontrolle

Duhet të keni nën kontroll të gjitha ambjentet tuaja, edhe për lëvizjen më të vogël. Shërbimi ynë ju mundëson këtë kontroll në kohën më të shpejtë për sigurinë tuaj maksimale.

Për institucione, hotele, parkingje, stadiume, teatro etj.

Sisteme Parkingu

Sistemi ideale të parkimit për hapësira të mëdha dhe në ambjente si qendra tregëtare, spitale, aeroporte, godina zyrash, kompani është Sistemi Inteligjent i Menaxhimit të Parkimit.

Bllokuese rruge, sistem i integruar, boom barrier, sisteme kontrolli, speed gate, pikë pagese të gjitha elementë për një funksionim më efikas të këtij lloj sistemi.

 

 

Smart Home

Jeta mund të jetë shumë më e lehtë se çe keni menduar!

Me Smart Home mund nga divani juaj mund të lejoni pajisjet elektronike që të bëjnë gjithçka për ju. Për të kontrolluar energjinë, mbajtur nën kontroll temperaturën e shtëpisë suaj nga kaloriferët, për të kursyer para dhe për të pasur një komoditet duhet të zgjidhni vetëm Smart Home, që është në shërbimin tuaj!

Sisteme Audio

Sisteme audio, por edhe sisteme audio dhe video. Me fuqi të ndryshme dhe përmasa të shumëllojshme për të gjitha tipet e ambjenteve dhe eventeve. Koncerte, ditëlindje, restorante, bare dhe institucione.

 LED

Reklama Elektronike LED, të programueshme e të të gjitha llojeve dhe përmasave. Reklama single, double & Full-Color. Kryqe Farmacie elektronike LED. Tabela per biznese, zyra, agjensi, hotele, restorante, autobuse dhe të gjitha vendeve ku ju doni të reklamoni e për të gjitha buxhetet.

Reklama LED, LED Wall, LED Screen, Spote LED, Shirit LED, Pare LED etj.

Elektronike

Je student dhe të nevojitet një kompjuter ose laptop me çmim konkurrues, i përballueshëm për buxhetin tënd?

Je në vendin e duhur!

Pajisje të ndryshme elektronike, por edhe riparime të të gjitha llojeve, për fotokopje, skanera, printera dhe gjithçka tjetër që lidhet me elektronikën.

do you have a project or a plan?